Meniu
Cosul meu
Livrare gratuită prin curier la comenzile peste 100 lei

LIVRARE SI PLATA


Comenzile cu valoarea mai mare sau egala cu 100 lei (TVA inclus) beneficiază de livrare GRATUITA in toate localitățile deservite de curier.

Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 100 Lei (TVA inclus) se va aplica un cost de transport în valoare de 20 lei (TVA inclus). Costul livrării se adaugă la prețul produselor comandate și va fi afișat în coșul de cumpărături, înainte de lansarea comenzii.

Coletele vor fi ambalate și sigilate corespunzător și vor fi însoțite de documentele aferente (factura). Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul coletului se fac în momentul primirii coletului de către Cumpărător.
Putem livra colete și la o adresă diferită față de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site. Adresa de livrare, în cazul în care diferă de adresa de domiciliu, va fi specificată de client în formularul de comandă și va fi însutită de numele, prenumele și numărul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectivă.

Oralbox.ro livrează orice comandă, indiferent de valoarea ei, dacă produsul este confirmat ca fiind pe stoc.

În cat timp se livrează produsele comandate?

Termenul de livrare variază între 1 si 4 zile lucrătoare, în funcție de produs și disponibilitatea acestuia sau de alți factori externi (condiții meteo, sărbători legale). Echipa Oralbox va face tot posibilul ca timpul de așteptare al comenzii să fie cat mai scurt.

Nu se fac livrări Duminica.

Modificare sau anulare comandă

Posibilitatea anularii sau modificării unei comenzi  se poate face printr-o notificare trimisă pe adresa de email office@oralbox.ro sau apelând numărul de telefon 0729 502 479. Colegii noștri de la Suport Clienți vor face tot posibilul sa iți modifice sau anuleze comanda.

Plata

Plata comenzii achiziționate prin intermediul site-ului www.oralbox.ro se poate face prin următoarele variante:

Numerar, la livrare Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare, curierului. In momentul plații, clientul va primi chitanța cu contravaloarea achitată. Suma de plată trebuie sa coincidă cu cea confirmată la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail.Toate preturile afișate pe www.oralbox.ro includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în Romania).