Meniu
Cosul meu
Livrare gratuită prin curier la comenzile peste 100 lei

Periute manuale

Periute de dinti manuale

 Periuta de dinti DENTONET Orthodontic medium
-22 %
Producator: Dentonet Model: Orthodontic
 Periuta de dinti DENTONET Orthodontic mediumPeriuta de dinti ortodontica cu perii taiati in forma de "V" a fost conceputa special pentru a favoriza indepartarea placii in prezenta aparatului dentar fix, folosit pentru indreptarea dintilor. Firele cu gradatie medie garanteaza indepartarea..
17,99 lei 22,99 lei
Oglinda Dentara LACTONA
Nou
Producator: Lactona Model: Mirror
Oglinda Dentara LactonaOglinda Dentara Lactona ajuta la examinarea dintilor si al gingiilor. Un obiect necesar pentru persoanele care acorda o importanta deosebita igienei orale...
19,00 lei
Periuta de dinti albire intensa PIAVE medium Periuta de dinti albire intensa PIAVE medium
-10 %
Producator: Piave Model: Intensity White
Periuta de dinti albire intensa PIAVE Intensity White mediumStructura speciala a perilor ce albesc dintii contine Carbonat de Calciu (CaCO3) care permite o eficienta inlaturare a petelor si previne formarea tartrului. Fibrele multi-nivel patrund usor in spatiile dintre dinti, inlaturand in mod ..
17,99 lei 19,99 lei
Periuta de dinti COLGATE Max White Medium
-16 %
Producator: Colgate Model: Max White
Periuta de dinti COLGATE Max White MediumPeriuta de dinti cu peri de duritate medie, cu un element unic de design, pentru a reda albul natural al dintilor.Provenienta GermaniaOfera-i zambetului tau mai multa stralucire cu periuta de dinti pentru albire Colgate Max White Medium. Aceasta periuta d..
10,99 lei 13,07 lei
Producator: Dr. Best Model: Oscilant
Periuta de dinti DR. BEST hard cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficien..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Classic Soft
Periuta de dinti DR. BEST medium cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza efici..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Classic Soft
Periuta de dinti DR. BEST soft cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficien..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Green
Periuta de dinti Dr. Best Green Clean mediumPeriuta de dinti fabricata din materii prime regenerabilePeriuta de dinti neutra din punct de vedere climaticCu ambalaj 100% fara plasticPerii permit curatarea temeinica a spatiilor interdentareDr. Best Green C..
33,32 lei
Producator: Dr. Best Model: Interdent
Periuta de dinti DR. Best Interdent Aktiv mediumPeri speciali Pentru curatarea temeinica a suprafetelor dentare si a spatiilor interdentare greu accesibileAmbalaj 100% fara plasticProtejeaza gingiileCapul periutei gumat și cu suspensie specialaDr. Best Interdent A..
26,42 lei
Producator: Dr. Best Model: Interdent
Periuta de dinti DR. Best Interdent softPeri speciali Pentru curatarea temeinica a suprafetelor dentare si a spatiilor interdentare greu accesibileAmbalaj 100% fara plasticProtejeaza gingiileCapul periutei gumat și cu suspensie specialaDr. Best Interdent Active Med..
26,42 lei
Producator: Dr. Best Model: Original Classic medium
Periuta de dinti DR. BEST Original Classic mediumO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic. Cu articulatia dintre manerul periei si cap, precum si profilul ondulat, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficient placa, chiar si din loc..
17,74 lei
Producator: Dr. Best Model: Polimed
Periuta de dinti Dr. Best Polimed duritate mediumPeriuta de dinti cu duritate medie.Curata temeinic suprafetele dentare.Taieturile ondulate ale perilor se adapteaza la conturul dintelui.Peri aranjati in forma de cercSuspensie speciala pentru presiune optima aplicata ..
29,75 lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)