Meniu
Cosul meu
Livrare gratuită prin curier la comenzile peste 100 lei

Dr. Best

Producator: Dr. Best Model: Oscilant
Periuta de dinti DR. BEST hard cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficien..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Classic Soft
Periuta de dinti DR. BEST medium cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza efici..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Classic Soft
Periuta de dinti DR. BEST soft cu cap oscilantO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic.Cu articulatia de pe manerul periei si capul oscilant, precum si profilul ondulat al filamentelor, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficien..
19,17 lei
Producator: Dr. Best Model: Green
Periuta de dinti Dr. Best Green Clean mediumPeriuta de dinti fabricata din materii prime regenerabilePeriuta de dinti neutra din punct de vedere climaticCu ambalaj 100% fara plasticPerii permit curatarea temeinica a spatiilor interdentareDr. Best Green C..
33,32 lei
Producator: Dr. Best Model: Interdent
Periuta de dinti DR. Best Interdent Aktiv mediumPeri speciali Pentru curatarea temeinica a suprafetelor dentare si a spatiilor interdentare greu accesibileAmbalaj 100% fara plasticProtejeaza gingiileCapul periutei gumat și cu suspensie specialaDr. Best Interdent A..
26,42 lei
Producator: Dr. Best Model: Interdent
Periuta de dinti DR. Best Interdent softPeri speciali Pentru curatarea temeinica a suprafetelor dentare si a spatiilor interdentare greu accesibileAmbalaj 100% fara plasticProtejeaza gingiileCapul periutei gumat și cu suspensie specialaDr. Best Interdent Active Med..
26,42 lei
Producator: Dr. Best Model: Original Classic medium
Periuta de dinti DR. BEST Original Classic mediumO periuta manuala cu un design special si un maner ergonomic. Cu articulatia dintre manerul periei si cap, precum si profilul ondulat, periuta de dinti Dr. Best se adapteaza pe suprafetele dentare si indeparteaza eficient placa, chiar si din loc..
17,74 lei
Producator: Dr. Best Model: Polimed
Periuta de dinti Dr. Best Polimed duritate mediumPeriuta de dinti cu duritate medie.Curata temeinic suprafetele dentare.Taieturile ondulate ale perilor se adapteaza la conturul dintelui.Peri aranjati in forma de cercSuspensie speciala pentru presiune optima aplicata ..
29,75 lei
Producator: Dr. Best Model: Vibration
Periuta de dinti Dr. Best Vibration MultiExpert mediumCurata linia gingivala, spatiile interdentare si suprafetele dentare.Asigura curatarea dintilor cu 20.000 de miscari de micro-periaj pe minut. Peri speciali albastriPeri de culoare albastra pentru cur..
59,50 lei
Periuta de dinti Dr. Best x-intermediate soft Periuta de dinti Dr. Best x-intermediate soft
Nou -16 %
Producator: Dr. Best Model: X
Periuta de dinti Dr. Best x-intermediate softBacteriile se pot depune in spatiile interdentare si sunt greu de indepartat . Periutele de dinti conventionale nu pot ajunge suficient de bine in spatiile dintre dinti si acest lucru poate duce la acumularea de placa. Periut..
25,00 lei 29,75 lei
Set Periuta de dinti Dr. Best Classic medium Set Periuta de dinti Dr. Best Classic medium
Nou -40 %
Producator: Dr. Best Model: Classic
Set Periuta de dinti Dr. Best Classic medium..
18,00 lei 30,00 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)