Meniu
Cosul meu
Livrare gratuită prin curier la comenzile peste 100 lei

Lactona

Ata dentara plata si cerata LACTONA fir albastru 50 m Ata dentara plata si cerata LACTONA fir albastru 50 m
Nou -25 %
Producator: Lactona Model: Blue floss
Ata dentara LACTONA fir albastru plat evidentiere placa dentara 50 mCaracteristica acestui produs este data de culoarea albastra a firului de ata dentara,  pentru a indica mai bine prezenta placii dentare.Firul de ata este plat si impregnat cu fluor pentru combaterea cariei dentare si are o..
12,80 lei 17,00 lei
Cutie pentru depozitare proteze dentare Cutie pentru depozitare proteze dentare
Nou
Producator: Lactona Model: Box
Cutie pentru depozitare proteze dentare Pentru depozitarea igienica a protezelor dentare partiale...
19,99 lei
Oglinda Dentara LACTONA
Nou
Producator: Lactona Model: Mirror
Oglinda Dentara LactonaOglinda Dentara Lactona ajuta la examinarea dintilor si al gingiilor. Un obiect necesar pentru persoanele care acorda o importanta deosebita igienei orale...
19,00 lei
Periuta de dinti Lactona iQ Easycomfort medium
Nou
Producator: Lactona Model: iQ
Periuta de dinti Lactona iQ Easycomfort duritate mediumPentru adulti si copii incepand cu varsta de 10 ani. Cap de perie extrem de compact, cu material plastic redus la minimum pe partea exterioara a filamentelor de nailon. Manerul lung, cu gat conic, asigura o pozitie optima si ferma..
19,29 lei
Periuta de dinti Lactona iQ Easycomfort soft
Nou
Producator: Lactona Model: iQ
Periuta de dinti Lactona iQ Easycomfort duritate softPentru adulti si copii incepand cu varsta de 10 ani. Cap de perie extrem de compact, cu material plastic redus la minimum pe partea exterioara a filamentelor de nailon. Manerul lung, cu gat conic, asigura o pozitie optima si ferma&n..
19,29 lei
Periuta de dinti LACTONA iQ Easycomfort ultra-soft
Nou
Producator: Lactona Model: Supersoft
Periuta de dinti Lactona iQ Easycomfort duritate ultra-softPentru adulti si copii incepand cu varsta de 10 ani.Cap de perie extrem de compact, cu material plastic redus la minimum pe partea exterioara a filamentelor de nailon. Manerul lung, cu gat conic, asigura o pozitie optima si fe..
19,29 lei
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort hard Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort hard
Nou
Producator: Lactona Model: Easy
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort hardPeriuta Lactona face ca alegerea sa fie #easy.Calitatea, uniformitatea și functionalitatea stau la baza gamei de periute Lactona M Easycomfort.Toate elementele din care sunt compuse periutele de dinti Lactona se caracterizeaza printr-o calita..
20,00 lei
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort medium Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort medium
Nou
Producator: Lactona Model: Easy
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort mediumPeriuta Lactona face ca alegerea sa fie #easy.Calitatea, uniformitatea și functionalitatea stau la baza gamei de periute Lactona M Easycomfort.Toate elementele din care sunt compuse periutele de dinti Lactona se caracterizeaza printr-o cali..
20,00 lei
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort soft
Nou
Producator: Lactona Model: Easycomfort
Periuta de dinti LACTONA M Easycomfort softPeriuta Lactona face ca alegerea sa fie #easy.Calitatea, uniformitatea și functionalitatea stau la baza gamei de periute Lactona M Easycomfort.Toate elementele din care sunt compuse periutele de dinti Lactona se caracterizeaza printr-o ca..
18,51 lei
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate hard Periuta de dinti LACTONA par natural duritate hard
Nou
Producator: Lactona Model: Natural
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate hardPeriuta de dinti cu peri naturali 100% Lactona se adreseaza persoanelor adulte, dar si copiilor incepand cu varsta de 10 ani. Dispune de peri naturali tratati si sterilizati, cu capete rotunjite, pentru a nu deteriora smaltul dentar sau linia gingiva..
20,00 lei
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate medium Periuta de dinti LACTONA par natural duritate medium
Nou
Producator: Lactona Model: Natural
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate mediumPeriuta de dinti cu peri naturali 100% Lactona se adreseaza persoanelor adulte, dar si copiilor incepand cu varsta de 10 ani. Dispune de peri naturali tratati si sterilizati, cu capete rotunjite, pentru a nu deteriora smaltul dentar sau linia gingi..
20,00 lei
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate soft Periuta de dinti LACTONA par natural duritate soft
Nou -20 %
Producator: Lactona Model: Natural
Periuta de dinti LACTONA par natural duritate softPeriuta de dinti cu peri naturali 100% Lactona se adreseaza persoanelor adulte, dar si copiilor incepand cu varsta de 10 ani. Dispune de peri naturali tratati si sterilizati, cu capete rotunjite, pentru a nu deteriora smaltul dentar sau linia gingiva..
16,00 lei 20,00 lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)